Kauden avaus
Julkaistu: 12.10.2019 00.00

Kauden avaus

KP-V:n naisten futsaltoiminnassa on tapahtunut muutoksia aiemmilta kausilta. Muutama pelaaja on lähtenyt joukkueesta opiskelujen ja töiden takia, mutta uusia pelaajia ja mahdollisesti myös takaisin palaavia tullaan kauden aikana näkemään.

KP-V etu pelaa edelleen Naisten Ykköstä ja sen lisäksi naisten kakkoseen on ilmoitettu tälle kaudelle KP-V etu Pinkit. Syynä kahteen joukkueeseen on yhdistyminen aiemmilla kausilla kakkosta pelanneen Remixin kanssa. Kaikki naiset treenaavat yhdessä kaksi kertaa viikossa palloharjoituksissa ja lisäksi alkukaudesta on treenattu fysiikkaa kerran viikossa Jenny Granqvistin johdolla. Valmennukseen ja joukkueenjohtoon on tullut myös uusia kasvoja. Valmentajana toimii Juho Viiperi ja Juhon kanssa valmennuksessa mukana joukkueenjohtaja Pasi Ahlsved.

Valmennuksella on selvät tavoitteet pelityyliin ja pelaajat ovat ahkerasti treeneissä opetelleet sitä. Kausi tulee olemaan mielenkiintoinen kaikkine muutoksineen. Jännitystä saadaan lisää, kun päästään pelaamaan ns. paikalliskamppailuja ensimmäistä kertaa Etun ykkösdivarihistorian aikana. Keski-Pohjanmaalta nimittäin on sarjassa mukana myös GBK Kokkolasta ja Tarmo Kälviältä.

Naisten Ykkösen pelitapa on muuttunut. Joukkueita on tullut lisää ja sarja on jaettu kahteen 9 joukkueen lohkoon, Etelä- ja Pohjoislohkoon. Sarja pelataan kaksinkertaisena ja näin ollen joukkueelle tulee 16 alkusarjan ottelua. Lohkojen voittajat karsivat noususta Liigaan.

Liiton sarja alkaa 26.10. kotiottelulla GBK:ta vastaan. Täytetään katsomo kauden aikana moneen kertaan ja tehtäisiinkö vaikka yleisöennätys kaikkien Naisten Ykkösen ja jopa Liigan otteluiden kesken!

Ilmoittelemme joukkueen matkasta Facebookissa @KP-V etu, Instagramissa @kp_vetu ja nettisivuilla. Pysy kuulolla!


Seuran uusimmat

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)