SYKSY SAAPUU JA HIIHTOHARJOITUKSET ALKAA…
24.8.2020 21:35 Uutiset / Pääsivusto

SYKSY SAAPUU JA HIIHTOHARJOITUKSET ALKAA…

Hyvät hiihtäjät..

Kulunut kausi on ollut hiihdonkin osalta todella haastava ja harjoitukset sekä kilpailut jouduttiin keskeyttämään liian aikaisin. Huono lumitilanne ja haastavat keliolosuhteet typistivät hiihtokauden ennätyslyhyeksi. Hiihtojaostossa teimme päätöksen olla keräämättä kuluneen kauden 2019-2020 hiihtokoulu / hiihtopasseista osallistumismaksuja . Hiihtokoulu- ja kilometripasseja ei siis tarvitse palauttaa, jos niitä joillakin vielä on kotosalla. Näistä poikkeuksellisista olosuhteista johtuen tänä vuonna ei pidetä perinteeksi muodostunutta kauden päätös- / palkitsemistilaisuutta ollenkaan. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme lapsilta sekä huoltajilta ymmärrystä tästä poikkeavasta tilanteesta.

“Syysharjoitukset” aloitetaan tuttuun tapaan syyskuun alusta ja jatketaan ulkona kohti hiihtokauden aloitusta. Harjoitukset ovat aina maanantaisin klo 17.45 - 19.00. Syyskauden harjoituksissa kehitetään monipuolisesti hiihtäjän ominaisuuksia ja pyritään tekemään monipuolisia treenejä vaihtelevissa maastoissa. Harjoitusten lähtökohtaisena paikkana on Urheilutalon maasto, mutta harjoitukset saattavat olla myös muualla. Harjoitusten teema ja paikka ilmoitetaan aina seuran sivuilla viikoittain. Harjoituksiin ovat tervetulleita myös muiden lajien harrastajat.

Syyskauden harjoittelu aloitetaan uudella innolla maanantaina 7.9.2020 klo 17.45 Tastulan leirinnästä. Tarkoitus on tehdä 1 - 1,5 h sauvakävely Tastulan upeilla poluilla. Lenkin jälkeen makkaranpaistoa ja lämmintä mehua tarjolla. Saunomis- ja uintimahdollisuus halukkaille lenkin päätteeksi. Varaathan mukaan sään mukaisen varustuksen, sauvat, otsavalon sekä uimavarustuksen.

Hiihtäjille suunnattu leiri Vuokatissa on 29.10 - 1.11.2020. Leirille lähtijät ilmoittautuvat Markukselle 040/5481314 syyskuun loppuun mennessä. Leirin ohjelma mukailee edellisvuosien runkoa, eli päivään sisältyy 2-4 treeniä sekä pyritään hiihtämään useita treenejä hiihtotunnelissa ja ensilumenladulla. Tästä vielä tarkempaa infoa lähempänä leiriä ja kun lähtijät varmistuvat.

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet harrastajat!!!

Syysterveisin Hiihtojaosto


   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Lokakuu   »
Kategoriat