TÄRKEÄ TIEDOTE URHEILUTALON KÄYTTÄJILLE! (edit 6.10.2020)
SeuraJulkaistu: 02.10.2020 00.00

TÄRKEÄ TIEDOTE URHEILUTALON KÄYTTÄJILLE! (edit 6.10.2020)

Lokakuun alkaessa Urheilutalon salit ovat iltaisin ja viikonloppusin jatkuvassa käytössä, vuorot vaihtuvat lennossa. Jotta pystymme pitämään ryhmät erillään toisistaan, on tärkeää noudattaa ohjeita.

Olemme tehneet pukuhuonejärjestyksen, jossa jokaiselle ryhmälle on merkitty pukuhuone jota käytetään. Ryhmä menee suoraan pukuhuoneeseen urheilutalolle tullessaan ja odottaa pukuhuoneessa oman vuoronsa alkua. Ryhmän ohjaaja/valmentaja varmistaa, että edellinen ryhmä on poistunut salista ja sen jälkeen siirrytään pukuhuoneesta saliin. Salista poistutaan HETI oman vuoron päätyttyä pukuhuoneeseen.

Välinevarastoissa on suihkepullot desinfektioainetta, paperia ja roskikset. Välineet tulee puhdistaa ennen ja jälkeen käytön!

Oheisessa kuvassa on merkitty pukuhuoneet ja muutaman ryhmän osalta poikkeavat toimintaohjeet. Kuvan saa isommaksi klikkaamalla kuvaa.

Näiden lisäksi tulee muistaa yleiset ohjeet!
- Tule paikalle ainoastaan terveenä
- Pese kädet vedellä ja saippualla saapuessasi ja lähtiessäsi, käytä käsidesiä
- Pidä turvavälit aina, kun se on mahdollista
- Yski hihaan

EDIT 6.10.2020
Soite on laajentanut kasvomaskisuositusta koskemaan kaikkia julkisia tiloja. Urheilutalo on julkinen tila. Kasvomaskin käyttö on siis suositeltavaa myös täällä. Tietenkään se ei treenatessa ole mahdollista, mutta käytetään mahdollisuuksien mukaan!



Seuran uusimmat

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)