6
MAA
10.00
Pääsivusto, Kilpailut

KP-V Moukarin Talvimestaruus -   

Nikulan heittopaikka

Moukarin Talvi-SM Nikulassa 6.3 KILPAILUOHJEET

Linkki tuloslistaan

Tutustu ohjeisiin huolellisesti! Jokaisen kilpailupaikalla olijan on noudatettava ohjeita sekä järjestäjän antamia ohjeita.
Moukarin talvimestaruuskilpailut heitetään Nikulan perinteisellä heittopaikalla maaliskuun 6. päivä. Koronatilanne perui viimevuonna kilpailut, mutta nyt olemme vahvassa uskossa, että kisat saadaan järjestymään.KILPAILUAIKATAULU:
Rinki 1
Klo 10.00 P15 /M17
klo 12.00 N19
klo 14.00 N
klo 16.00 M

Rinki 2
10.00 T15
11.45 M19
12.45 N17
Kilpailualueen kartta
Huomaa, että autoja ei voi ajaa heittopaikkojen läheisyyteen, vaan ne joudutaan jättämään kauemmaksi parkkiin. Näin ollen kisan aikana ei ole mahdollista lämmitellä autossa.OHJEITA KILPAILIJOILLE :

Kilpailijaa kohti paikalle saa tulla ainoastaan yksi huoltaja/valmentaja. Yleisöllä ei ole pääsyä paikalle. Jos kilpailijan mukana haluaa tulla muita, niin he voivat kysyä mahdollisuutta
tulla toimitsijaksi (moukarin palautus). Tätä voi kysyä torstaihin klo 16.00 mennessä sähköpostilla veikot@kp-v.fi. Emme takaa, että kaikilla halukkailla on mahdollisuutta osallistua toimihenkilöksi. Vahvistamme toimihenkilöpaikan sähköpostilla.

Kaikkien kilpailupaikalle olevien tulee käyttää kasvomaskia muutoin, kuin urheilusuoritusten aikana yleisten suositusten mukaisesti. Eli yli 12- vuotiaat. Jokaisen tulee huolehtia riittävistä turvaväleistä koko tapahtuman ajan.

Kilpailun varmistus tapahtuu ainoastaan sähköisesti viimeistään 90 minuuttia ennen oman sarjan alkua. HUOM! Numerolapun nouto ei ole osanoton varmistus! Varmistuslomake julkaistaan perjantaina klo 12.00 tässä . VARMISTUSLOMAKE
Kilpailunumero noudetaan ravikatsomosta järjestäjän osoittamasta paikasta.

Heittoväline jätetään punnitukseen ravikatsomoon järjestäjän osoittamaan paikkaan viimeistään 60 minuuttia ennen kilpailun alkua. Moukarin varteen tulee kiinnittää lappu, johon kirjoitetaan kilpailijan nimi ja sarja. Kilpailun järjestäjä toimittaa välineet heittopaikalle. Kilpailija huolehtii itse välineensä kilpailupaikalta kilpailun päätyttyä.

Kilpailupaikalla ei ole sisätiloja käytössä. Ei kahviota. Ravikatsomon WC tilat käytössä. Sisätiloissa oleskelu on kielletty! Verryttely tapahtuu ainoastaan ulkona. Heittopaikkojen katokset eivät ole käytössä.

Kilpailuissa ei ole palkintojenjakoa. Palkinnot toimitetaan postitse.

Kilpailupaikalla tulee pyrkiä olemaan mahdollisimman lyhyt aika!


Covid-19 turvallisuussuunnitelma, joka on laadittu yhdessä alueemme sairaanhoitopiirin kanssa.

COVID-19 turvallisuusohjeet Moukarin Talvimestaruuskilpailut 6.3.2021 Nikula, Kaustinen

Kilpailut järjestetään sillä varauksella, että koronaepidemiassa tai siihen liittyvissä rajoituksissa ei tapahdu muutoksia, jotka estäisivät kilpailuiden toimeenpanoa.

Jokaisen kilpailijan, toimitsijan, huoltajan tai muuten kilpailualueella olevan henkilön on noudatettava viranomaisten antamia yleisiä-, sekä alla olevia järjestäjän antamia ohjeita COVID-19 -tartuntariskin minimoimiseksi.

Suosittelemme, että kilpailijaa kohti paikalle tulee vain yksi huoltaja/valmentaja.

1. Jos et ole täysin terve, älä osallistu kilpailuun äläkä tule kilpailutapahtumaan.

2. Pidä 2 metrin turvaväli toisiin henkilöihin kilpailukeskuksessa. Järjestäjä seuraa turvavälien toteutumista tapahtumaan osallistuvien joukossa ja ohjeistaa tarvittaessa.

3. Käytä koronavilkkusovellusta.

4. Kasvomaskia suositellaan käytettäväksi kilpailukeskuksen alueella noudattaen yleisiä suosituksia, eli 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat käyttävät maskia.

5. Huolehdi oma-aloitteisesti hyvästä käsihygieniasta. Kilpailupaikalla on käsidesiä tarjolla. Kilpailun järjestäjä puhdistaa lisäksi paikkoja, joissa mahdollinen tartuntariski on kasvanut.

6. Puku- ja pesutilat eivät ole käytössä. ravikatsomon WC-tilat ovat käytössä. Sisätiloissa oleskelu on kielletty. Sisätiloissa on ehdottomasti käytettävä kasvomaskia ja noudatettava turvaetäisyyksiä.

7. Kilpailunumero noudetaan ravikatsomosta. Kilpailun varmistamisen voi hoitaa ainoastaan sähköisesti. HUOM! Numerolapun nouto ei ole osanoton varmistus!

Kilpailukanslia sijaitsee ravikatsomon alakerrassa. Välineet jätetään punnitukseen kilpailukanslian läheisyydessä olevaan välinetarkastukseen. Järjestäjä toimittaa välineet kilpailupaikalle, kilpailun jälkeen kilpailija huolehtii itse välineensä pois kilpailupaikalta. Kilpailunumeroa ei palauteta.

8. Verryttely tapahtuu ulkona. Kilpailuissa on käytössä kaksi heittorinkiä. Kilpailupaikalle saa mennä vasta edellisen kilpailuryhmän poistuttua ja järjestäjän annettua luvan. Kilpailijoille annetaan kaksi verryttelyheittoa. Verryttelyheitot suoritetaan kilpailujärjestyksessä. Erillistä lämmittelyrinkiä ei ole käytössä.

9. Koko kilpailun ajan jokaisen tulee huolehtia riittävästä turvavälistä muihin kilpailijoihin ja toimitsijoihin. Heittopaikoilla ei ole sisätiloja käytössä. Kilpailijat ovat ulkona koko kilpailun ajan.

10. SM-mitalit toimitetaan postitse, kilpailuissa ei järjestetä palkintojenjakoa.

12. Kilpailijan tulee pyrkiä olemaan kilpailukeskuksessa vain tarvittava aika ja poistuttava kilpailupaikalta oman sarjansa päättymisen jälkeen.

13. Järjestäjä ei tarjoa kasvomaskeja kilpailijoille. Jokaisen tulee varata itse tarvittava määrä maskeja.

14. Tapahtuman aikataulu (kilpailuaikataulu) porrastetaan niin, että yhtä aikaa paikan päällä on mahdollisimman vähän kilpailijoita sekä huoltajia. Aikataulussa otetaan huomioon, että edellinen kilpailuryhmä poistuu heittopaikalta ennen seuraavan ryhmän saapumista paikalle.

15. Ilmoitustaulua tai tulostaulua ei ole. Tiedottaminen tapahtuu kuuluttamalla ja internetin välityksellä.

16. Kilpailun toimihenkilöt käyttävät järjestäjän antamaa kasvomaskia hoitaessaan tehtäviä kilpailukeskuksessa.

17. Kilpailupaikalle ei ole kahviota. Toimihenkilöille on varattu taukotila ravikatsomoon


Kilpailun johtaja: Kalle Lehmusvuori, 044 555 0146, kalle.lehmusvuori@sul.fi

Kilpailukanslia/toimisto: Tanja Kaustinen, 044 522 8977, veikot@kp-v.fi