Juhalle EM-hopeaa Lonatosta
Julkaistu: 01.10.2022 19.21

Juhalle EM-hopeaa Lonatosta

Juha, Sepon poika, Myllymäki ampui tänään para trapin EM-kisoissa hienosti hopeatilalle. Peruskilpailun perusteella osattiin odottaa tasaista finaalia, jollainen se myös oli. Kun finaalissa viimeiset 4 ampujaa oli jäljellä, oli kaikilla ampujilla täydet mahdollisuudet voittoon. Juhalla sattui pari huonoa hetkeä finaalissa, mutta hienosti hän niistä nousi aina taisteluun kultamitalista, jonka loppujen lopuksi vei Italian Oreste Lai.

Juhan fiiliksiä Lonaton em kisoista: "Ihan mukavasti kulki peruskisa, taso oli kyllä Münchenista vähän tippunut kaikilla ampujilla. Syksy ja koleus, sumut ja sade, ne varmaan vei kilpailijoilta parhaan terän. Noo me suomalaiset otetaan se vahvuutena.. Peruskisan viimeinen sarja tökkäs tekniikka virheeseen, mutta Maunulan Pekan vinkeillä siitä selvittiin ja sain siitä 18/25, ylsin siinä vaiheessa jaetulle 1 sijalle..


Uusintaan siinä sitten jouduttiin Espanjan Pedro Gomesin kanssa, ja eikös Pedro sen sitten vienyt kuudennella tai seitsämännellä paikalla. Mutta usko ei mennyt ja sitä luotiin finaaliin pienellä tiimillämme. Finaali vähän lähti heikosti .. mutta huomasin korjata lähtöä vähän ylemmäs ja pääsin peliin mukaan ja ylsin hopealle lopuksi .. muutokset täytyy tehdä nopeasti, ettei tilaisuus livu ohi ... Hopeamitali tuli ja ollaan siitä todella tyytyväisiä. Järvisen Vesan kans ollaan jokaisesta reissusta vielä mitalli tuotu."

Törkiän kolokosti Onnea Juhalle hopeamitalista 🥈

Ja pikkuset kiitokset myös Maunulan Pekalle poikien huollosta ja valmennuksesta ja näistä kuvista 😉

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)