KUTSU HIIHTOKAUDEN PÄÄTÖS TILAISUUTEEN  PERJANTAINA 7.5.2021
HiihtoJulkaistu: 02.05.2021 21.18

KUTSU HIIHTOKAUDEN PÄÄTÖS TILAISUUTEEN PERJANTAINA 7.5.2021

KUTSU HIIHTOKAUDEN PÄÄTÖSTILAISUUTEEN

Aika: perjantaina 7.5.2021 klo 18.30 ja 19.30

Paikka: Urheilutalo

Kevät etenee, mutta vielä on kuitenkin aika kokoontua muistelemaan talven kisoja, palkitsemaan ahkeria hopeasompahiihtäjiä ja hiihtokoululaisia. Mennyt talvi oli hiihtoharrastuksen kannalta hyvä, vaikka hiihtämään päästiin vasta tammikuun puolesta välistä. Kelejä riitti maaliskuun loppuun asti. Pakkanen ei häirinnyt hiihtokoulua ja hopeasompahiihtoja kuin pari kertaa ja muutoinkin kelit olivat mukavan talviset. Kokoonnuimme hiihtokouluun kymmenen kertaa ja hopeasompahiihtoihin yhdeksän kertaa. Osallistumisia talvelle kertyi hyvin. Kolmannen tavoitepalkinnon saa tänä talvena yhdeksästä osallistumiskerrasta. Tavoitepalkinnon saajia on kolmekymmentäkahdeksan. Osa palkittavista on käynyt myös kansallisissa ja Kp-Cupin kisoissa.

Olet yksi ahkerista ja ansainnut tavoitepalkinnon. Onnea !!!

Palkittavat:

Aho Nella, Harju Aino, Harju Frans, Harju Leo, Harju Oiva, Harju Oska, Heitto Essi, Hietala Elmeri, Hietala Liina-Maija, Järvelä Enni, Järvelä Anni, Järvelä Ida, Karkkola Senni, Kinnunen Venla, Knutar Anton, Knutar Oliver, Kola Essi, Korkiala Eini, Koskinen Elli, Känsälä Rebekka, Känsäkangas Allu, Luomala Iivari, Myllymäki Nanna, Nevala Iida, Nevala Vilma, Närhi Oscar, Palosaari Melia, Paavola Elsa, Paavola Iida, Pesola Aada, Pesola Ella, Petäjä-Suvanto Moona, Saarikettu Eino, Saarikettu Miina, Stenman Severi, Utriainen Joel, Westerholm Linnea, Westerholm Lotta

Kiitos Teille kaikille aktiivisuudesta ja erityisesti huoltojoukoille.

Koronasäädösten mukaan joudumme jakaa palkittavat kahteen ryhmään.

Klo 18.30 kokoontuu Markuksen ja Sandran ryhmäläiset ja sen jälkeen isommat Lassen, Pasin ja Jannen ryhmäläiset klo 19.30.

Pyritään noudattamaan aikatauluja.

Toivomme, että mukaan tulee vain yksi huoltaja. Ja aikuisille maskisuositus.

Tilaisuudessa on kahvi- ja mehutarjoilu alkaen klo 18.30 ja klo 19.30

Tervetuloa.

Hiihtoterveisin !

Kaustisen Pohjan-Veikot

hiihtojaosto

puh 040-5228 977

email: veikot@kaustinen.fi http://veikot.kaustinen.fi