Pikkujunnujen ensimmäiset pelit
Julkaistu: 26.08.2022 12.59

Pikkujunnujen ensimmäiset pelit

KP-V:n nuorimmat jalkapallojunnut 2016–2017 syntyneet aloittivat harjoitukset kesäkuun alussa. Harjoituksissa on käynyt tätä mahtavaa lajia kokeilemassa lähes 40 reipasta palloilijaa. Harjoitusten teemana on ollut yhdessä tekeminen pallon kanssa, ja vähän myös ilman palloa. Erilaisten harjoitteiden lisäksi jokaisessa tapahtumassa on tietenkin kaikista parasta ollut pelaaminen.

Tällä viikolla molemmat ikäluokat pääsivät ensimmäistä kertaa kokeilemaan pelaamista naapurikuntien joukkueita vastaan. 6-vuotiaiden vieraaksi saapui Teerijärven TUS ja 5-vuotiaille vastustajaksi asettui Vetelin Urheilijoiden pallokerholaiset. Kaustisen keskiviikkoillassa oli aistittavissa suuren urheilujuhlan tuntua, kun seuran -15 syntyneet pelasivat samaan aikaan myös oman harjoitusottelun teerijärveläisiä vastaan.

Ennen otteluiden alkua jännitys oli käsin kosketeltava. Valmentajien johdolla saatiin kuitenkin alkulämmittelyt hoidettua ja jännityksen jäykistämät pikkupalloilijat valmisteltua kohti alkavia otteluita.

Pelien alkaessa jokaisella pelaajalla oli omat pelipaikat selvillä – kentän rajojen sisällä koitetaan pysyä ja valmentajan huudosta tullaan vaihtoon. Kentällä saattoi kuitenkin joutua miettimään, kumpaan suuntaan sitä palloa oikein pitää potkia. Välillä käytiin hakemassa vauhtia omalta maalilta ja kyllä se oikea suunta sieltä lopulta löytyi pienen tai suuren kaarroksen jälkeen.

6-vuotiaiden pelissä teerijärveläisten kokemus kovista peleistä näkyi ja vierailijat veivät voiton tiukan taiston jälkeen. Kotijoukkueen maalihanat saatiin kuitenkin auki heti ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Nuorempien peli Veteliä vastaan oli tasaista vääntöä läpi ottelun. Päätösvihellyksen jälkeen tämän huikean trillerin lopputulos oli tasapeli 1–1. Voidaan kuitenkin todeta, että voittajia oli tällä kertaa molemmat joukkueet. Tästä pitää ehkä ottaa syksyn aikana vielä revanssi...

Harjoitukset jatkuvat joukkueella tuttuun tapaan ja tähtäimessä siintää kuukauden päästä Lohtajalla pelattava syysturnaus.

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)