Kilpailukanslia ravikatsomon yläkerrassa

Osanoton varmistus kilpailuun tehdään sähköisesti viimeistään 60 minuuttia ennen kilpailun alkua. Linkki tulee kilpailukalenteri.fi osoitteeseen sekä karnevaalisivuille. Varmistukseen tarvittavan seurakoodin saa teksitiviestillä numerosta 040 716 7869 kisoja edeltävänä päivänä.

Kilpailunumerot noudetaan kilpailukansliasta. Leiriläisten torstain kilpailunumero on leirikuoressa. Kilpailunumeron voi kiinnittää joko rintaan tai selkään.

Omien välineiden käyttö kilpailuissa on sallittua ja välineet on tuotava tarkistettavaksi ravikatsomon ala-aulassa olevaan tarkistuspaikkaan viimeistään 90 minuuttia ennen oman sarjan alkua. Jokaisen välineen mukana tulee olla kiinnittettynä välinetarkastuslomake. Lomakkeita on kisakanslian luona. Lomakkeen voi myös tulostaa kotisivuilta ja täyttää etukäteen. Järjestäjä toimittaa hyväksytyt välineet kilpailupaikalle. Kisan jälkeen kilpailija huolehtii itse välineensä heittopaikalta.

Valinetarkastuslomake.pdf

Kaikkina kilpailupäivänä ravikatsomon ravintola HeviDeli on avoinna ja sieltä voi ruokailla. Kilpailupaikalla on kahvio ja makkaragrilli.


Urheilu-Shop:lla on myyntipiste Moukarikarnevaaleilla torstaina ja lauantaina. Laaja valikoima moukarinheiton välineistöä ym urheilutarviketta, kenkiä ja vaatteita.

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto palvelee etänä 1.5-30.8:
Tavoitettavissa puhelimitse ja viestein
Ma ja Pe 10 - 17
Ti - Ke 10 - 16