Nuorten ja naisten alueleiri Ylistarossa
7.5.2016 21:27 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Seuran edustajat yhteiskuvassa Ylistaron alueleirillä: vasemmalla edessä Mervi Sillanpää, Jutta Kero, Kim Vapola ja Lotta Seppinen, takana Ari Heikkiniemi, Timo Vapola ja Toni Varila.

Nuorten ja naisten haulikkoammunnan alueleiri Ylistarossa

Suomen Ampumaurheiluliiton Pohjanmaan alue järjesti Trap -lajien alueleirin 15-17.4. 2016 Ylistarossa. Kaustisen Pohjan-Veikoista mukana olivat naisampujat Lotta Seppinen, Mervi Sillanpää ja Jutta Kero sekä nuorista Kim Vapola.

Valmennuksesta vastasivat leirin päävalmentajana Risto Suurla ja apuvalmentajina Toni Varila ja Ari Heikkiniemi KP-V:sta sekä Matti Lammi Ylistaron Ms:sta. Perjantai-ilta käytettiin täysin teoria painoitteisesti, opetellen ammunnan perusteita. Silmien toimintaa, ampumapaikalle asettumista ja oikeaoppista ampuma-asentoa, jotta lähtökohdat hyville tuloksille olisivat olemassa.

Lauantai ja sunnuntai olivatkin sitten täysipainoista ammunnan harjoittelua. Lauantaina jokainen ampuja suoritti aseen sopivuustarkastuksen Riston johdolla, sekä ampui kohdistuslaukauksen pahviin, todetakseen itsekin minne hauliparvi iskeytyy tähtäyspisteeseen nähden. Ari vastasi naisten ryhmästä ja osasta nuorista ykköstrap -radalla ja Toni vastasi automaattitrap radalla kokeneemmista ampujista. Ammunnan yhteydessä huomattuja tekniikkavirheitä korjailtiin ja annettiin muutenkin hyviä neuvoja.

Sunnuntaina sama toiminta jatkui, ja lopuksi oli sitten vuorossa Arin ideoima kilpailu, jossa nuoret saivat vastaansa naistenjoukkueen. Molempien joukkueiden vahvistuksina olivat myös leirin valmentajat.Poikien joukkue ottiselvän voiton tällä kertaa. Leiri oli mukava kokemus ja oppia sai todella paljon, vaikka välillä joillakin saattoi tuntua pään olevan ihan sekaisin kaikista neuvoista ja opeista.


   
Lisää uutisia
Ammunta
«  Lokakuu   »
Kategoriat