KP-V:n naiset ampuivat joukkue kultaa ja SE:n
16.7.2019 12:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ampujat yhteiskuvassa

Siilinjärvellä järjestetyissä automaattitrapin SM kisoista saatiin jälleen nauttia mitalisateesta seuran haulikko ampujien hienon menestyksen myötä. Seuran mitalisaalis oli hieno, neljä henkilökohtaista mitalia ja kaksi joukkue mitalia. Lauantaina nuoret Viljami Teirikangas ja Kim Vapola aloittivat mitalisateen. Viljami voitti Y17 sarjassa kultaa tuloksella 39 ja Kim sai hopeaa M20 sarjassa rikottuaan 69 kiekkoa. Lauantain kisaa häiritsi lukuisat laiteviat jotka vaikuttivat tulostasoon sekä viivyttivät kisan kulkua.
Y 60 sarjassa Reijo Luomala ampui sijalle seitsemän tuloksella 71 kiekkoa ja Erkki Kaustinen oli sarjan 14. tuloksella 63 kiekkoa.
Y 70 sarjassa Risto Paavola oli kahdeksas tuloksella 66.
Y50 sarjan joukkue kisassa KP-V oli viides rikottuaan 200 kiekkoa. Joukkueessa ampuivat Luomala, Paavola ja Kaustinen.

Sunnuntaina mitali jahti jatkui ja LV1 luokassa Timo Vapola voitti hopeaa tuloksella 65 kiekkoa ja hävisi OSUn Pasi Saariselle kahdella kiekolla.

Naisten sarjan ykkönen oli Mäntsälän Ulla Vartiainen joka ampui tuloksen 84 kiekkoa ja sarjan kakkoseksi ampui Sipoon Mopsi Veromaa joka rikkoi 82 kiekkoa. Sarjan kolmoseksi ampui Lotta Seppinen tuloksella 80 ja toi seuralle päivän toisen mitalin. Merja Ahola (69 kiekkoa) oli kuudes, Johanna Vähäpesola yhdeksäs (60) ja Mervi Sillanpää kolmastoista ammuttuaan tuloksen 41.

Ja lisää mitaleita oli tulossa.. Naisten joukkue - Ahola, Seppinen ja Vähäpesola ampuivat uuden Suomen Ennätyksen 209 kiekkoa ja voittivat kultaa.

Miesten kisassa hallitsi Ruotsalon Timo Nissilä, jälleen kerran.. viikonlopun saldo Nissilällä oli kolme kultaa ja yksi hopea. Voin vain todeta lakki päästä ja kumarrus mestarille. Timossa on hyvä esimerkki nuorille ampujille ja miksei meille muillekin. Kim Känsälä taisteli pronssimitalista loppuun saakka, mutta jäi kuitenkin uusinnassa neljänneksi. Kimin peruskisan tulos oli 88 kiekkoa. Toni Varila oli 15. tuloksella 83, Manu Mastokangas( 22.) rikkoi 79 kiekkoa, Reijo Luomala (32.) osui 70 kiekkoon ja Marko Vähäpesola oli 35. saatuaan rikki 66 kiekkoa.

Päivän viimeisen mitalin seuralle toi miesten ykkösjoukkue Känsälä, Mastokangas ja Varila jotka ampuivat pronssille tuloksella 250, voiton vei KMY (261) ennen Ruotsaloa (256). Seuran kakkosjoukkue - Luomala, Vapola ja Vähäpesola olivat kuudensia(201).


   
Lisää uutisia
Ammunta
«  Lokakuu   »
Kategoriat