Kim Vapolalle SM-Pronssia
AmmuntaJulkaistu: 12.08.2020 00.00

Kim Vapolalle SM-Pronssia

Kaustisen Pohjan-Veikkoja oli Mäntsälässä edustamassa Kim Vapola ja Timo Vapola

Helteisessä säässä ammuttu kilpailu sekä vaikeat radat veroittivat tulostasoa huomattavasti.

M20 sarjan mitalistit Vas. Vapola, Nummela, Mäkelä

M20 sarjassa Kim Vapola oli ensimmäisen päivän jälkeen hienosti kolmen kiekon johtoasemassa. Takana olivat OSU:n serkukset Patrik Nummela ja Juho Mäkelä. Sunnuntaina kisaa jatketiin kahdella sarjalla. Kim sai pidettyä tasaisen tasonsa, mutta Nummela ja Mäkelä saivat unelmasarjat kahteen viimeiseen sarjaan ja täten Kimin oli tyytyminen kolmanteen sijaan mikä oikeutti kuitenkin SM-Pronssimitaliin. Sijoitukseen Kim oli tyytyväinen, mutta kokonaisuudessaan hän odotti parempaa tulostasoa.

Jun.sarjan mitalistit Vas. Hoppu, Mäkelä, Vapola

Ikäkausisarjan jälkeen ammuttiin vielä yhteinen juniorisarja finaalisarjana, jossa kaikki juniorit Y15 - M20 ampuivat samassa sarjassa. Finaaliin pääsyyn vaikutti oman sarjan kisatulos. Tässäkin kisassa Kim ampui hienosti SM-Pronssille. Sarjan voiton vei Juho Mäkelä ja toiseksi ampui Y17 sarjassa ampunut Kaarlo Hoppu. M20 sarjan kultamitalisti Nummela jätettiin tylysti kuudenneksi. Nämä kaksi SM-pronssimitalia olivat Kimin ensimmäisen mitalit olympiatrapista. Aikaisemmin mitalit ovat tulleet kansallisesta trapista ja automattitrapista.

Tämän vuoden mitalisaldo SM-tasolta Kimillä on 3 pronssia.

Timo Vapola ampui LV1 luokassa neljänneksi. Timon ammunta alkoi ensimmäisen sarjan osalta hienosti aivan muiden kärkimiesten tapaan, mutta toiseen sarjaan ammunta hajosi täysin. Tässä vaiheessa kärki hieman pääsi karkuun, eikä Timon seuraavatkaan sarjat menneet odotusten mukaisesti. Murtunut kyynärpää ei kuitenkaan Timon mielestä ollut heikon tuloksen syy.

Haulikkoampujilla on vielä SM-kilpailuja jäljellä, joten jäämme odottamaan lisämitaleja seuraamme... Linkistä tulokset: Lopputulokset+kaikki+luokat (1).pdf