Para-ampujamme Juha Myllymäki MM-kisoissa saapasmaassa
Julkaistu: 23.09.2021 12.46

Para-ampujamme Juha Myllymäki MM-kisoissa saapasmaassa

Para-ammunnan MM-kisat haulikkolajissa alkavat torstaina 23.9. virallisilla harjoituksilla Italian Lonatossa. Kaustisen Pohjan-Veikkoja edustava, edellisten MM-kisojen hopeamitalisti, Juha Myllymäki aloittaa perjantaina 24.9. taistelun mitalisijan uusimisesta ja miksei myös värin kirkastamisesta.

Peruskilpailu alkaa siis perjantaina jolloin ammutaan 3×25 kiekkoa. Lauantaina jatketaan 2×25 kiekon sarjalla, jonka jälkeen 6 parasta jatkaa finaaliin. Finaalissa ammutaan ensin 25 kiekkoa, jonka jälkeen 1 putoaa. Tämän jälkeen 5 kiekkoa ja seuraava putoaa. Kun 2 ampujaa on jäljellä ammutaan vielä 10 kiekkoa. Täten finaalissa 2 ampujaa ampuvat vähintään 50 kiekkoa. Jos mennään uusintaan, on se sitten kerrasta poikki, kuten 2 vuotta sitten kävi.


Kuvia harjoituksista. Keskittymistä ja totista tekemistä.

Juha lähti matkaan alkuviikosta ja pääsi treenaamaan tiistaina paikan päällä. Ensimmäinen treenipäivä oli mennyt ”kontaten”, kuten yleensä matkapäivän jälkeen, mutta keskiviikkona alkoi sitten kulkemaan normaaliin tahtiin. ”Nyt koitetaan pitää positiivinen tekeminen ja fiilikset kohillaan”, kertoili Juha saapasmaasta. Kisapaikka on Juhalle jo entuudestaan tuttu ja mukana on myös useita vanhoja kilpakumppaneita, mutta myös uusia on ilmaantunut mukaan. Saarivaltion edustajat, eli paremminkin tunnetut Britit, olivat käyneet kyselemässä miten ammunta kulkee, oli Juhalta heille suora vastaus; ”Mää en osu mihinkään ;) ”, eli ainakin asenne ja fiilis on kohdillaan.

Kisamatkalla mukana myös: Joonas Pyhälä (vas.), Pasi Saarinen, Juha Myllymäki ja Vesa Järvinen. (Kuva: Pekka Maunula)

Alla olevista linkeistä lisätietoa kisoista, ja kun ammunnat alkavat ja finaalin aika tulee, koitetaan jakaa aikatauluja ja linkkjää sosiaalisessa mediassa!!

https://www.facebook.com/shootingparasport

https://www.paralympic.org/news/lonato-del-garda-2021-all-you-need-know

Ao linkistä sitten pääsee tunnelmaan, eli kahden vuoden takaiseen finaalisarjaan, jossa Juha taisteli hienosti hopeasijalle.

https://youtu.be/tELCNHMJgPw

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)