11
TAM
18.00
Pääsivusto, HIIHTOKOULU

KP-V HIIHTOKOULU ALKAA !!! -   

Kaustisen urheilulkenttä

HIIHTOKOULU ALKAA MAANANTAINA 11.1.2021 KLO 18.00 !!! OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN PÄIVITETTY

HIIHTOKOULU ALKAA MAANANTAINA 11.1.2021 KLO 18.00 HIIHTOTYYLINÄ VAPAA, ALLE KOULUIKÄSET JA ENSIKERTALAISET HIIHTÄÄ PERINTEISTÄ, JOTEN PIDOT POHJIIN !!! HUOLEHTIKAAN VANHEMMAT LASTEN KALUSTO KUNTOON JA PEREHTYKÄÄ SUKSEN VOITELUN SALOIHIN AINAKIN SEN VERRAN, ETTÄ LAPSEN ON HELPPO HIIHTÄÄ.

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU JATKOSSA ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA, KÄYTÄ TÄTÄ LINKKIÄ PÄÄSÄÄNTÖISESTI. PAIKANPÄÄLLÄ VOI VIELÄ ILMOITTAUTUA ENNEN HARJOITUSTA, JOS ON PÄÄSSYT UNOHTUMAAN.

MUISTA TULLA AJOISSA PAIKALLE ELI VARUSTEET VALMIINA KLO 18.00 KUN HARJOITUS ALKAA. POIKKEUSOLOISTA JOHTUEN PERINTEISTÄ MEHU TARJOILUA HARJOITUKSEN PÄÄTTEEKSI EI JÄRJESTETÄ, JOTEN OTTAKAA KAIKKI OMAT JUOMAPULLOT MUKAAN.

TÄNÄKIN VUONNA ON KÄYTÖSSÄ HIIHTOPASSI JOHON KERÄTÄÄN MERKINNÄT HIIHTOKOULUISTA JA HOPEASOMPA HIIHDOISTA, VOITTE MERKITÄ KOTONA OSALLISTUMISKERRAT JA PALAUTTAA PASSIT KAUDEN LOPUSSA. KILOMETRIPASSI ON KÄYTÖSSÄ MYÖS TÄNÄ VUONNA, SIIHEN KERÄTÄÄN HIIHDETYT KILOMETRIT JA KAUDEN LOPUSSA PALKITAAN AHKERIMMAT HIIHTÄJÄT. HIIHTOPASSIN JA KILOMETRIPASSIN SAAT HIIHTOKOULUN OHJAAJILTA ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA.

KAIKKI HIIHDOSTA KIINNOSTUNEET TERVETULOA MUKAAN !!!

Ilmoittaudu hiihtokouluun tästä