21
KES
18.00
Pääsivusto, Kilpailut

KP-V Seura-cup 1 osakilpailu -   

Kalajoki

Seuracup matka Olympiastadionia kohti lähestyy...

Seuracup matka Olympiastadionia kohti lähestyy..

Kesä on tullut ja on aika alkaa valmistautumaan Seuracup osakilpailuihin Kalajoelle 21.6 ja Veteliin 9.8. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan lajeihin, ilmoittamaan urheilijan kisoihin ja tutustumaan myös Seuracup sääntöihin.

Linkki Kalajoen lajeihin ja osallistumisen ilmoittamiseen:https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=29993

Linkki Vetelin lajeihin ja osallistumisen ilmoittamiseen:

https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=30331

Seuracup finaali kisataan tänä vuonna Veikkolassa, linkki (https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=31212) Samalla kisamatkalla mahdollisuus päästä seuraamaan Suomi-Ruotsi maaottelun huikeaa tunnelmaa uudistetulle Helsingin olympiastadionille. Finaaliin lähdetään linja-autolla eväät, urheilijat, huoltajat sekä kannatusjoukot mukana. Matka finaaliin on yleensä ollut kaksi päiväinen ja majoitumme, joissain lähellä kisapaikkaa. Seuracup matkat ovat Kaustisen Pohjan-Veikkojen yleisurheilussa olleet mukana jo useita vuosia ja menestystäkin on tullut mukavasti. Tärkeitä on kuitenkin hyvä tunnelma ja yhdessä liikkumisen riemu. Nyt onkin kaikkien tärkeä käydä kesän harrastuskalenteria läpi ja tehdä suunnitelmat seuracup osakilpailut sekä finaali matka huomioiden.

Ilmoittautuminen Kalajoen 1 seuracup osakilpailuun sulkeutuu 19.6.2022. Olisi tärkeää, että lähtijät kävisivät ilmoittautumassa jo 14.6.2022 mennessä. Tämän jälkeen Seura Cup työryhmä kokoontuu suunnittelemaan lajivalintoja ja mahdollisia aukkojen paikkaamisia.. On erityisen tärkeää, että saataisiin mahdollisimman monta osallistujaa jo ensimmäiseen osakilpailuun. Kaikki pisteet ovat tärkeitä finaalin kannalta. Toivottavasti kaikkiin lajeihin riittää innokkaita nuoria urheilijoita.


Seuramme maksaa kipailun oasllistumismaksun,mutta lisenssi asiat pitää hoitaa kuntoon ennen ilmoittautumista, asiaista löytyy tietoa alla olevasta linkistä.

https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulis...

Tarvittaessa Tanja toimistolta auttaa asiassa. 040/52288977 tai veikot°kp-v.fi

Olethan sinäkin mukana Kaustisen Pohjan-Veikkojen timanttisessa iskuryhmässä kesän kisoissa ?...:)

Tarvittaessa lisätietoja aiheesta antaa:

Vesa 0400/733331

Markus 040/5481314

Petri 044/2139406