FESTIVAALILEIRINTÄ 7.-14.7.2024

Varaus- ja peruutusehdot

Ennakkovaraukset voi tehdä joko sähköpostilla veikot@kp-v.fi tai puhelimitse 040 522 8977. Varaukset tulee maksaa ennakkoon ja varaus on voimassa, kun maksu on maksettu. Ellei asiaskas maksa suoritusta eräpäivään mennessä, voi palvelun tarjoaja yksipuolisesti perua varauksen ja palauttaa kohteen myyntiin. Lasku varauksesta lähetetään sähköpostiin muutaman päivän sisällä varauksesta.

Peruutusehdot

  • Varauksen peruuttamisesta peritään 15 € toimistokulut jos peruutus tehdään 14 vrk ennen varauksen alkamispäivää
  • 8-13 vrk ennen varauksen alkua peritään 50 % varauksen arvosta
  • alle 7 vrk ennen varauksen alkua 100 % varauksen arvosta
  • Sairastapauksissa tapahtuvissa peruutuksissa veloitetaan lääkärintodistusta vastaan 15 € / ajoneuvo.

Myöhemmissä peruutuksissa palveluntarjoajalla on oikeus saada korvausta sovitusta hinnasta seuraavasti:

  • Saapumatta jättäminen: leirintäalueella on oikeus periä asiakkaalta varattujen palvelujen täysi hinta
  • Lähtö ennen sovittua ajankohtaa: käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta

Peruutuksista voi anoa takaisinmaksua sähköpostitse osoitteessa veikot@kp-v.fi. Muista ilmoittaa nimesi, majoituksen ajankohta ja tilinumero. Takaisinmaksuanomus tulee tehdä 28.7.2024 mennessä.

Majoitusvuorokausi alkaa kello 15.00 ja päättyy klo 15.00. Ennakkoonvaratut paikat pidetään varattuna kello 19.00 saakka, ellei myöhäisemmästä saapumisajankohdasta ole ilmoitettu. Ilmoitathan ajoissa jos saavut kello 19.00 jälkeen.

Häiriökäyttäytymisestä johtuva varauksen keskeytys Mikäli asiakas / Varaaja käyttäytyy yleisten järjestyssääntöjen tai leirintäalueen henkilökunnan antaman ohjeistuksen vastaisesti eikä leirintäalueen edustajan antamasta ilmoituksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa, on leirintäalueella oikeus keskeyttää varaus välittömästi.

Vauriot, puutteet ja reklamaatiot
Kaikki alueen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi leirintäalueen henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida. Jos haittatekijää ei voida korjata tai kompensoida paikan päällä, on asiasta tehtävä välitön kirjallinen reklamaatio. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Samoin asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan leirintäalueen rakennuksille ja niiden irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen. Palvelun tarjoaja ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi- tai sähköverkossa, tietoliikenne- tai tv-verkossa).

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto palvelee etänä 1.5-30.8:
Tavoitettavissa puhelimitse ja viestein
Ma ja Pe 10 - 17
Ti - Ke 10 - 16