Hektinen yleisurheilu kesä jatkuu
1.9.2019 13:59 Uutiset / Pääsivusto

Kisaorganisaatio valmiina SM-viesteihin

Ensi viikon loppuna juostavat SM-viestit Ylivieskassa jatkavat myös Kaustisen Pohjan-Veikkojen hektistä yleisurheilukesää. Seuravastaava Tanja Kaustinen on istunut kisaorganisaation ytimessä jo pidempään ja Pohjan-Veikkojen ollessa toisena järjestysvastaavana, on meillekin selkiytynyt jo hyvissä ajoin tiettyjä vastuu kokonaisuuksia. Tiistaina Kilpailunjohtaja Juha Yrjänä ja juoksujen johtaja Hannu Mattila olivat Vetelin kentällä kouluttamsaa ja käymässä lävitse tulevia tehtäviämme. Kentällä Kaustisen Pohjan-Veikot ovat vaihtoalueella ja kaarteen valvonnassa sekä callingissa ja korinkantotehtävissä. Kaikki tehtävät käytiin järjestelmällisesti läpi ja kaikki olivat samaa mieltä, että tehtävät selkeytyivät huomattavasti, kun vielä Hannu oli tehnyt meille hyvän "lukujärjestyksen" kotiläksyksi.

Tärkeitä asioita niille, jotka eivät päässeet mukaan koulutustilaisuuteen käydään vielä läpi kisabussissa (lukujärjestys, missä pitää olla ja mihin aikaan), joka starttaa molempina päivinä klo 7.45 Urheilutalon pihalta. Bussissa jaetaan toimihenkilökortit, ruokaliput jne, joten tulethan ajoissa paikalle. Päivät ovat pitkiä, mutta varmasti meille kaikille antoisia.

Toivottavasti saamme mahdollisimman paljon kannustavaa väkeä myös katsomoon, koska ilmoittautuneista joukkueita oli reippaasti yli 500, joten urheilijoita paikalla pitkälti yli 1000 ja näiden joukossa myös yksi meidän oman seuran joukkue. Lauantaina viestit näkyvät Yle TV2:ssa kello 17.30-19.30 ja sunnuntaina 17.30-19.25. Yle Areena näyttää kisat suorana lauantaina kello 14.40-18.15 ja sunnuntaina 13.25-18.

Mikäli sinulla on vielä kysymyksiä, niin voit olla yhteydessä Markeen tai Tanjaan!


   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Lokakuu   »
Kategoriat