Matalan kynnyksen toimintaa keväällä: suunnistuskoulu, juoksukoulu, haulikkoammunnan kokeilut
SeuraJulkaistu: 27.04.2021 12.09

Matalan kynnyksen toimintaa keväällä: suunnistuskoulu, juoksukoulu, haulikkoammunnan kokeilut

Kevät on oivaa aika aloittaa uusi harrastus. Tänä keväänä tarjoamme mahdollisuuden aloittaa uusi harrastus erittäin matalalla kynnyksellä, ilman mitään kokemusta!

Haulikkoammunnan matalan kynnyksen ammuntavuorot

Kolmena maanantaina toukokuussa. 3.5, 10.5 ja 17.5 klo 18.00.
Tutustumiskerrat on tarkoitettu uusille/kokemattomille ampujille, jotka eivät ole ennen haulikkoammuntaa kokeilleet eivätkä omista omaa asetta.
Osallistumismaksu 15€ sisältää opastuksen, laina-aseen ja 25 kpl sarjan kiekkoja ja panoksia. Omalla aseella hinta 5€/sarja. Maksu käteisellä, kortilla tai Mobile Payllä. Meillä käy myös yleisimmät liikuntaseteli (Smartum Pay, e-Passi, EazyBreak, Tyky)
Ennakkoilmoittauminen edeltävä sunnuntai klo 18 mennessä pekkapu@gmail.com tai 040-550 0874

Juoksukoulu vasta-alkajille

Lauantaina 8.5 klo 13-14 aloitetaan juoksukoulu vasta-alkajille. Juoksukoulu kokoontuu 10 kertaa kesän aikana ja tavoitteena on juosta Hintrekin lenkki koulun päätteeksi.
Ensimmäisellä tapaamiskerralla sovitaan yhteiset tapaamiset. Juoksukoulussa lenkkeillään yhdessä, tehdään lihaskuntoa unohtamatta lihashuoltoa ja liikkuvuutta, opetellaan juoksutekniikka. Eli harjoitellaan kokonaisvaltaisesti ja tavoitteellisesti. Aloitetaan juoksuharrastus kärsivällisesti ja rauhallisesti. Juoksukoulusta saa myös oman juoksuohjelman. Ohjaajina toimivat Minna Anttila ja Pasi Pesola
Osallistumismaksu seuran jäsenille 45 € ja ei-jäsenille 60 €
Ilmoittautuminen veikot@kp-v.fi (nimi ja puh.nro) tai 040 522 8977 maanantaina 3.5 mennessä (HUOM! Pidennetty ilmoittaumisaikaa)
Lisätietoja minna.anttila1974@gmail.com

Suunnistuskoulu

Hippo-suunnistuskoulu Linkki suunnistuskoulun lisätietoihin