Uusi puheenjohtaja vuosille 2023-2024, motivoituneita urheilijoita palkittiin
SeuraJulkaistu: 09.12.2022 14.29

Uusi puheenjohtaja vuosille 2023-2024, motivoituneita urheilijoita palkittiin

Kaustisen Pohjan-Veikkojen vuoden 2022 palkitsemistilaisuus pidettiin Kaustisen Urheilutalolla torstaina 8.12 syyskokouksen yhteydessä.

KP-V palkitsee vuosittain koko seuran ansioituneita urheilijoita ja toimihenkilöitä sekä SM-mitalistit lajista riippumatta, lisäksi jokainen lajijaosto palkitsee oman lajinsa osalta parhaan urheilijan.

Kaustisen Pohjan-Veikkojen parhaan urheilijan palkinnon sai tänäkin vuonna kansainvälisesti menestynyt haulikkoampuja Juha Myllymäki. Ampujilla on muutenkin vuosi 2022 ollut menestyksekäs. Seuran vuoden Nuorena Urheilijana palkittiin ilma-asemmunnassa menestynyt ja myös Ampumaurheiluliiton vuoden Kultahippuampujana palkittu Minka-Maria Puumala. Kaustisen Pohjan-Veikoilla on vuonna 2022 11 urheilijaa, jotka ovat saavuttaneet SM-mitalin, osa useammankin. Näistä mitalisteista 10 on ammunnasta.

Vuoden joukkue vuonna 2022 oli tyttöjen Hopeasompajoukkue. Hiihdossa ei ole ollut vuosiin joukkuetta suuressa tapahtumassa, eli Hopeasompafinaaleissa. Kaikki joukkueen hiihtäjät ovat aktiivisia ja monipuolisia urheilijoita, jotka harrastavat hiihdon lisäksi muita lajeja. Joukkeen palkitut hiihtäjät ovat Iida Paavola, Liina-Maija Hietala ja Rebekka Känsälä.

Vuoden 2022 valmentajan tittelin sai Jarno Lyytikäinen. Jarno on erittäin aktiivinen valmentaja, joka on useamman joukkueen takana. Jarno valmentaa sekä futsalia, että jalkapalloa. Tämän lisäksi Jarno on ollut alusta asti mukana Suomen Harrastamisen mallin kerhotoiminassa ja hänen vastuullaan on mm yläkouluikäisten voimakerho. Vuoden seuratoimijan palkinnon sai Esko Järvelä. Esko toi tullessaan juniorisalibandyn Kaustiselle. Esko pyörittää parin ikäluokan verran salibandyjunnuja. Tänä vuonna toista kertaa jaettava Vuoden Liikkuja palkinnon sai Pauliina Huusko. Pauliina on aktiivinen jumpallakävijä, joka pitää itsensä liikkeellä työn ja lapsiperhearjen ohessa.

Jaostot palkitsivat myös omat parhaat urheilijansa. Erityisesti jaostojen valinnoissa korostuu nuoret, aktiiviset, motivoituneet harjoittelijat, jotka kuuntelevat valmentajaa. Lista kaikista pakittavista löytyy alta.

Kaustisen Pohjan-Veikkojen puheenjohtajaksi vuosille 2023-2024 Juho Viiperi

Palkitsemistilaisuuden jälkeen muutaman seuran jäsenet jäivät sääntömääräiseen syyskokoukseen. Syyskokouksessa tehtiin henkilövalintoja tuleville toimintakausille sekä hyväksyttiin seuran toimintasuunnitelma sekä talousarvio.

Seuran puheenjohtaja vaihtuu. Minna Anttila on ollut seuran puheenjohtajana kaudet 2021-2022. Minna halusi seuraavat kaksi vuotta olla hallituksessa rivijäsenenä. Syyskokous valitsi seuraavaksi puheenjohtajaksi Juho Viiperin. Seuran toiminta on Juholle tuttua. Hän toimi seuravastaavana 7 vuotta ja on tämän jälkeen ollut hallituksessa. Minnan jäädessä pois puheenjohtajan paikalta, hän tulee hallituksen jäseneksi Irina Peltoniemen tilalle ja Irina jatkaa Minnan varajäsenenä. Uutena hallitukseen valittiin vuosille 2023-2024 jalkapallojaostosta Joonas Teirikangas ja hänen varajäsenekseen futsaljaostosta Jarno Lyytikäinen.

Syyskokous vahvisti seuran toimintasuunnitelman, jossa painotetaan toiminnan pohjautumista yhteisiin arvoihin.

Kasvatuksellisuus: Korostetaan urheilullista elämäntapaa, käytöstapoja sekä vastuuta ja ryhmässä toimimisen taitoja.

Suvaitsevaisuus: Toiminnassa pyritään antamaan kaikille mahdollisuus osallistua esimerkiksi äidinkielestä tai vammasta riippumatta. Etsitään keinoja, jotta harrastaminen olisi kaikille mahdollista. Kaikkia kohdellaan samanarvoisesti.

Yhteisöllisyys: Talkootyön merkitystä ja houkuttelevuutta tuodaan entistä enemmän esille sekä harrastustoiminnan mahdollistajana, että henkilön oman hyvinvoinnin lisääjänä.

Toimintasuunnitelma löytyy kokonaisuudessaan Toimintasuunnitelma 2023 KP-V.pdf

Palkitut vuonna 2022

Vuoden Urheilija: Juha Myllymäki
Vuoden joukkue: Tyttöjen Hopeasompajoukkue (Iida Paavola, Liina-Maija Hietala ja Rebekka Känsälä)
Vuoden Nuori Urheilija: Minka-Maria Puumala
Vuoden valmentaja: Jarno Lyytikäinen
Vuoden Seuratoimija: Esko Järvelä
Vuoden kuntoliikkuja: Pauliina Huusko

Jaostoje palkitut:

Vuoden hiihtäjä:Elmeri Hietala

Vuoden jalkapalloilija:Eemil Anttila
Vuoden jalkapallovalmentaja:Kiia Lemmetti

Vuoden Suunnistaja:Atte Löfbacka

Vuoden Ampuja:Pihla Pulliainen

Vuoden Futsal-pelaaja:Elmeri Kangas

Vuoden Judoka:Jonne Läspä

Vuoden Salibandypelaaja:Akseli Lyytikäinen

Vuoden yleisurheilija: Julia Kivinen

SM-mitalistit:
Ammunta:
Vapola Timo
Myllymäki Juha
Seppinen Lotta
From Ann-Helen
Pulliainen Pihla
Peltoniemi Aaro
Tastula Nea
Äijö Ari
Puumala Peetu
Puumala Minka-Maria

Aikuisurheilijoiden SM –mitalisti moukarinheitto: Jenni Penttilä 1. SM-30 / 55,07

Seuran uusimmat

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)