KP-V jatkopeleihin Jyväskylässä
Julkaistu: 22.08.2021 09.22

KP-V vahvistettuna TUS:n pelaajilla aloitti Comets Cupin turnauksen todella mallikkaasti.

Lauantai päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui KelA (Kellokosken Alku). Pelin alku oli tasaista vääntöä, pojilla oli useita tilanteita, mutta palloa ei vain saatu tolppien välistä sisään. Toisella jaksolla sitten jätkät saivat sihdin kohdalleen ja tulostakin alkoi syntyä. 2-0 voitto oli kovan työn tulos, vaikka paikkoja oli runsaasti. KP-V:n kapteeni Toivo Vesan poika Paavola sanoikin ottelun tuoksinassa, että 8-0 tulos olisi pitänyt jo olla.

Toiseen peliin saatiin vastustaja Jyväskylästä, FC Feeniks. Tämä keinonurmella pelattu ottelu oli myös nitroja vaativa. ari loukkaantumista hieman häiritsi pelin ja valmentajien suunnitelmia, mutta tämä sakki tasaisuudellaan klaarasi voiton myös tästä pelistä 1-0. Tämä tarkoitti lohkovoittoa ja odotettavaa helppoa vastusta jatkopeleihin.

Näin ei kuitenkaan käynyt. Seuraavassa pelissä sijoista 1-8 vastaan asettui Tapiolan Hongan juniorijoukkue. Liekö siellä valmennusjohto ”stalkannut” poikien tekoja aiemmin, löytämättä mitään, kun tämä meidän sakki pelaa TUS:n kanssa yj-joukkueena palloliiton sarjassa. Peli kuitenkin oli erittäin tasainen, Hongan nopeat kärjet aiheuttivat useita sydämentykytyksiä katsomossa. Pikku hiljaa Veikot alkoivat pääsemään pelirytmiin ja varsinkin edellisestä pelistä hieman polvivaivainen Juho Holtti aiheutti läpijuoksuillaan useita vaarallisia tilanteita vastustajan maalilla. Samoin Jacob Edsvik oli elementissään muutamalla ensimmäisen jakson läpiajollaan, mutta sihti ei vedoissa ollut aivan kohdallaan, kun pallot vierivät tolpan ohi ja kerran voimalla myös tolppaan. Ensimmäisen jakson lopussa alkoi sitten tulostakin syntyä. Elliot Hästbacka aloitti maalin teon tarkalla vedollaan ja vei Veikot johtoon 1-0. Jacob sai myös tähtäimet pelin edetessä kohdalleen ja Elliotin upeasta kulmapotkusta Jakke puski pallon maaliin tilanteeksi ja lopputulokseksi 2-0.

Tämän kiihkeän voiton myötä sunnuntain peleissä lähdetään sitten tavoittelemaan palkintosijoja. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettuu tuttu ”vihollinen” GBK Kokkolasta. Voitolla paikka finaaliin aukeaisi, mutta jo tähänastinen saavutus on voitto koko porukalle. Nälkä kasvaa syödessä, joten eiköhän oteta pokaali Kaustiselle jälleen.. Pelit striimataan KP-V:n youtube sivuille, mikäli sääolosuhteet ovat otolliset, eikä vettä sada kuten lauantain aikana. Ensimmäinen peli alkaa 12.40 ja viimeiset pelit pronssipeli 16.50 ja finaali 17.40, kummassa sitten pelataankin. Se ratkeaa tuossa 12.40 alkavassa pelissä.

Joukkueessa tällä kertaa mukana: Eetu Sova, Eemil Anttila, Niklas Anttila, Elliot Hästbacak, Eliel Dahlvik, Jacob Edsvik, Kaapo Linnarinne, Atte Löfbacka, Juho Holtti, Aapo Haukilahti, Taneli Kivelä, Otto Ruuska, Max Rokala, Peetu Puumala, Atte Salminen, Toivo Paavola, Riko-Matti Jylhä