Timo Niemelälle voitto automaattitrapin kisassa
10.6.2019 15:27 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ampujia tauolla

Helteinen sää helli ampujia Kaustisella järjestetyissä 100 kiekon automaattitrapin kisassa lauantaina. Kukun Timo Niemelä vie voiton A-sarjassa loistavalla tuloksella 95 rikottua kiekkoa. Kakkossijasta käytiin kova uusinta, kun Kim Känsälä (KP-V), Ari Heikkiniemi (RMY) ja Mauno Ylikangas (KannA) kaikki saivat peruskisassa tuloksen 87 kiekkoa. Kim Känsälä oli uusinnan tarkin ja nappasi hopeaa. Ari Heikkiniemi (3/1) sai pronssia ennen neljänneksi jäänyttä Mauno Ylikangasta (3/0). Manu Mastokangas oli viides tuloksella 86 ja Toni Varila kahdeksas rikottuaan 75 kiekkoa.

B-sarjan voitti Ari Ojala (IMS) tuloksella 86 kiekkoa. ViitAn Vesa Laahanen nappasi hopeaa osuttuaan 81 kiekkoon. Kolmas sija ratkesi vasta uusinnassa jossa olivat vastakkain Kari Kautto (ViitA) ja Antti Pirttisalo (RMY). Molemmat ampuivat peruskisassa 78 kiekkoa, mutta uusinnassa Kari oli Anttia vahvempi osumin 4-3. Reijo Luomala oli viides tuloksella 74 ja Erkki Kaustinen yhdeksäs tuloksella 65 kiekkoa.

C -sarjan ykkönen oli Matti Honkaharju (RMY) tuloksella 80. Kakkostila meni uusintaan kun Aimo Varis (ViitA) ja Lotta Seppinen päätyivät peruskisassa tasatulokseen 75 kiekkoa. Tällä kertaa Aimo oli Lottaa tarkempi osumin 2-1. Risto Paavola oli neljäs rikottuaan 74 kiekkoa . Timo Vapola ampui viidenneksi tuloksella 68 ja Mervi Sillanpää kuudes tuloksella 26 kiekkoa.

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Lokakuu   »
Kategoriat