SUL huomioi Moukarikarnevaalien eteen tehtyä työtä
11.7.2019 7:39 Uutiset / Pääsivusto

Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Harri Aalto sekä läntisen alueen aluepäällikkö ja urheiluliiton karnevaalivastaava Tapio Rajamäki vierailivat Moukarikarnevaalien pääkilpailiuissa. He luovuttivat Kaustisen Pohjan-Veikoille SUL:n standaarin huomionosoituksena moukarikarnevaalien eteen tehdystä työstä.

Standaari on huomionosoitus Suomen Urheiluliiton jäsenseuralle, joka on pitkäaikaisesti ja ansiokkaasti toiminut yleisurheilun hyväksi. Tämä on arvokas tunnustus siitä, että Kaustisen Pohjan-Veikot on kaksikymmentä vuotta järjestänyt Moukarikarnevaaleja.

Harri Aalto sekä Tapio Rajamäki toivat puheessaan esille kuinka erityiset puitteet Kaustisella on järjestää tällainen tapahtuma. Nikulan heittopaikka raviradan kyljessä antaa loistavat mahdollisuudet karnevaalileirin järjestämiseen.
Tällaisen tapahtuman järjestämiseen tarvitaan talkoolaisia, tälle runsaalle vapaaehtoisten joukolle he antoivat erittäin suurta tunnustusta. Samalla he korostivat sitä, kuinka karnevaalien vastuuhenkiöiden tulee omalla toiminnallaan luoda sellainen ilmapiiri, että talkoolaiset tulevat avuksi vuodesta toiseen. Tähän on tulevaisuudessa kiinnitettävä entistä enemmän huomiota, sillä talkoolaisten saaminen tulee vuosi vuodelta vaikeammaksi. Tässä on tärkeässä roolissa sekä karnevaalitoimikunta, että seuran vakituinen henkilöstö.
Aalto ja Rajamäki kiittivät seuraa myös siitä, että se on mahdollistanut televisioinin karnevaalien pääkilpailuihin. Yleisurheilu on suosittua penkkiurheilijoiden parissa. Yhden lajin erikoislähetys tuo näkyvyyttä kokonaisuudessaan yleisurheilulle, mutta erityisesti moukarinheitolle.

"Kaustiselle on helppo tulla, täällä huokuu välitön ja lämmin tunnelma. Moukariperhe on koossa, on helppo ymmärtää miksi heittäjät haluavat tulla tänne vuodesta toiseen tapaamaan ystäviä ja saman lajin harrastajia."


   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Lokakuu   »
Kategoriat