SUL huomioi Moukarikarnevaalien eteen tehtyä työtä
Julkaistu: 11.07.2019 00.00

SUL huomioi Moukarikarnevaalien eteen tehtyä työtä

Standaari on huomionosoitus Suomen Urheiluliiton jäsenseuralle, joka on pitkäaikaisesti ja ansiokkaasti toiminut yleisurheilun hyväksi. Tämä on arvokas tunnustus siitä, että Kaustisen Pohjan-Veikot on kaksikymmentä vuotta järjestänyt Moukarikarnevaaleja.

Harri Aalto sekä Tapio Rajamäki toivat puheessaan esille kuinka erityiset puitteet Kaustisella on järjestää tällainen tapahtuma. Nikulan heittopaikka raviradan kyljessä antaa loistavat mahdollisuudet karnevaalileirin järjestämiseen.
Tällaisen tapahtuman järjestämiseen tarvitaan talkoolaisia, tälle runsaalle vapaaehtoisten joukolle he antoivat erittäin suurta tunnustusta. Samalla he korostivat sitä, kuinka karnevaalien vastuuhenkiöiden tulee omalla toiminnallaan luoda sellainen ilmapiiri, että talkoolaiset tulevat avuksi vuodesta toiseen. Tähän on tulevaisuudessa kiinnitettävä entistä enemmän huomiota, sillä talkoolaisten saaminen tulee vuosi vuodelta vaikeammaksi. Tässä on tärkeässä roolissa sekä karnevaalitoimikunta, että seuran vakituinen henkilöstö.
Aalto ja Rajamäki kiittivät seuraa myös siitä, että se on mahdollistanut televisioinin karnevaalien pääkilpailuihin. Yleisurheilu on suosittua penkkiurheilijoiden parissa. Yhden lajin erikoislähetys tuo näkyvyyttä kokonaisuudessaan yleisurheilulle, mutta erityisesti moukarinheitolle.

"Kaustiselle on helppo tulla, täällä huokuu välitön ja lämmin tunnelma. Moukariperhe on koossa, on helppo ymmärtää miksi heittäjät haluavat tulla tänne vuodesta toiseen tapaamaan ystäviä ja saman lajin harrastajia."

Seuran uusimmat

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)