KIITOS TOIMITSIJAT, TALKOOVÄKI, YLEISÖ JA HIIHTÄJÄT !!! KAUSTISEN KISAT ONNISTUI HIENOSTI
HiihtoJulkaistu: 08.01.2022 21.55

KIITOS TOIMITSIJAT, TALKOOVÄKI, YLEISÖ JA HIIHTÄJÄT !!! KAUSTISEN KISAT ONNISTUI HIENOSTI

KAUSTISEN KISAT HIIHDETTIIN TÄNÄ VUONNA KIRPSAKASSA PAKKAS KELISSÄ PERINTEISELLÄ HIIHTOTAVALLA. HIIHTÄJIÄ OLI LÄHTÖVIIVALLA YLI 200. KILPAILIJOITA OLI SAAPUNUT KITTILÄSTÄ JA OULUSTA SAAKKAA KISAILEMAAN KAUSTISEN UPEISIIN MAASTOIHIN. KAUSTISEN TULEVAT MAAKUNTAVIESTI BAANAT OLI ASKO HUNTUS VIRITTÄNYT HUIPPU ISKUUN PÄIVÄN KISAA VARTEN. LADUT JA LATU PROFIILIT SAIVAT KIITOSTA YLI MAAKUNTA RAJOJEN. KAUSTISEN KAIKKI HIIHDON "YKKÖSPYSSYT" OLI MYÖS VIIVALLA TÄMÄN PÄIVÄN KISASSA. USETA SARJAT OLI TODELLA KOVATASOISIA JA MUKANA OLI KOTIMAAN IKÄLUOKKANSA KÄRKIHIIHTÄJIÄ. UPEITA SUORITUKSIA NÄHTIIN LÄPI LINJAN KAIKILLA KAUSTISEN HIIHTÄJILLÄ. LUE HIENOT TULOKSET ALLA OLEVASTA LINKISTÄ.

LINKKI TULOKSIIN. https://veikot.kaustinen.fi/api/documents/download...

HIIHTOJAOSTON VÄKI HALUAA KIITTÄÄ KAIKKIA TOIMITSIJOITA, RUNSASTA TALKOOVÄKEÄ, YLEISÖÄ JA URHEILIJOITA UPEASTI SUJUNEESTA KISAPÄIVÄSTÄ. KIITOS MYÖS KAIKILLE PAIKALLE SAAPUNEILLE SIITÄ, ETTÄ TOIMITTE VASTUULLISESTI KORONA RAJOITUKSET HYVIN HUOMIOIDEN.

ENSI VIIKONLOPPUNA KISATAAN SAMASSA KISAKESKUKSESSA KP-CUP SPINTTI HIIHDOT, TERVETULOA SEURAAMAAN JA KANNUSTAMAAN NUORTEN HIIHTOJA !!!