HOPEASOMPA LOPPUKILPAILU 2022 TAIVALKOSKI
HiihtoJulkaistu: 21.03.2022 21.24

HOPEASOMPA LOPPUKILPAILU 2022 TAIVALKOSKI

VIIKONLOPPUNA KISATTIIN HOPEASOMMAN LOPPUKILPAILU TAIVALKOSKELLA. TAIVALKOSKEN KOVIIN MAASTOIHIN KERÄÄNTYI PAIKALLE KOTIMAAN KAIKKI KÄRKI HIIHTÄJÄT 12-16 VUOTIAISTA NUORISTA. KAUSTISELTA NÄHTIIN MYÖS PITKÄSTÄ AIKAA N14 SARJASSA TYTTÖJEN VIESTI JOUKKUE. KILPAILUT KÄYNNISTYI PERJANTAINA SUKSIKROSSILLA, KAUSTISELTA MUKANA KISASSA OLI M16 SARJASSA ELMERI HIETALA. SARJASSA HIIHTI 83 HIIHTÄJÄÄ JA ELMERI TYKITTI HIENOSTI SIJALLE 57.

LINKKI TULOKSIIN PERJANTAI:http://www.helatulos.fi/Taivalkoski/58_HS_sprintti...

LAUANTAINA HIIHDETTIIN NORMAALI MATKAT VAPAALLA HIIHTOTAVALLA. ELMERI HIETALA HIIHTI OMASSA SARJASSAAN M15 5KM TAAS HIENOSTI JA OLI LOPPUTULOKSISSA 36. LIINA-MAIJA HIETALA HIIHTI KAUDEN PARASTA MENOA VAPAALLA OLLEN KIVEN KOVASSA N13 (3KM) SARJASSA 36. SAMASSA N13 SARJASSA STARTTASIVAT MYÖS KAUSTISELTA IIDA PAAVOLA JA REBEKKA KÄNSÄLÄ, IIDA SIJALLA 70 JA REBEKKA SIJA 79.

LINKIT TULOKSIIN LAUANTAI:

M15 http://www.helatulos.fi/Taivalkoski/58_HS_M15.htm

N 13 http://www.helatulos.fi/Taivalkoski/58_HS_N13.htm

SUNNUNTAINA ISKETTIIN VIESTIEN KIMPPUUN. KAUSTISEN TYTÖT LÄHTIVÄT VIESTIIN ITSE PÄÄTTÄMÄLLÄ JÄRJESTYKSELLÄ LIINA-MAIJA, IIDA JA ANKKURINA REBEKKA. HUOLTO AHKEROI KOVASTI SUKSIEN KIMPUSSA IHAN LÄHTÖ HETKILLE ASTI, LÄMMIN SÄÄ JA HAASTAVAT OLOSUHTEET PISTIVÄT HUOLLON LUJILLE TAAS KERRAN. ONNEKSI ILLALLA OLI MIETITTY KUVIOT JA PIKKU "NYANSSIT" KOHDALLEEN. “HYVIN VALMISTELTU ON PUOLIKSI TEHTY”. VIESTISTÄ LÄHDETTIIN HAKEMAAN HYVIÄ SUORITUKSIA JA TIEDETTIIN, ETTÄ VAUHTI ON KOVAA ALUSTA SAAKKA. VIESTI SUJUI HIENOSTI HUOMIOIDEN, ETTÄ KAIKKI TYTÖT OLIVAT ENSIMMÄISTÄ KERTAA MUKANA VIESTISSÄ SM TASOLLA. SUKSI HUOLTAJAT EI VÄLTTYNYT KRITIIKILTÄ KISAN JÄLKEEN, ENSI VUONNA JOUDUTAAN LÄHTEÄ VARMAAN JO VIIKKO AIKAISEMMIN KISAPAIKALLE TEKEMÄÄN TUTKIMUSTYÖTÄ. 2023 HOPEASOMMAN LOPPUKILPAILU JÄRJESTETÄÄN LAHDEN SALPAUSSELÄN MAASTOISSA, KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN VIESTI JOUKKUEELLA ON JO MAJOITUS SINNE VARATTUNA.

LINKKI TULOKSIIN SUNNUNTAI: http://www.helatulos.fi/Taivalkoski/58_HS_N14viest...

TULEVANA VIIKONLOPPUNA KP-CUP KISAT HUIPENTUU YHTEISLÄHTÖÖN VAPAALLA HIIHTOTYYLILLÄ KALAJOELLA. KAUSTISEN HIIHTÄJILLE KAUSI ON OLLUT HYVÄ JA SEURA TASOLLAKIN OLLAAN HIENOSTI 5 SIJALLA

https://www.kephi.com/hiihtokalenteri/k-p-cup/tulo...