HIIHTOKOULUN PÄÄTÖS 28.3.2022 KLO 18.30
HiihtoJulkaistu: 25.03.2022 20.24

HIIHTOKOULUN PÄÄTÖS 28.3.2022 KLO 18.30

KEVÄT ALKAA JO PAINAA PÄÄLLE VINHAA VAUHTIA JA PIKKU HILJAA ON AIKA LOPETELLA HIIHTOKOULUA SEKÄ HOPEASOMPA HIIHTOJA TÄLTÄ KAUDELTA. TALVI ON OLLUT HIENO JA HIIHTO ON LIIKUTTANUT PALJON LAPSIA SEKÄ NUORIA KULUNEEN KAUDEN AIKANA. HIIHTOKOULUN VIIMEINEN KERTA ON 28.3 MAANANTAINA, VIIMEISELLÄ KERRALLA TEHDÄÄN TUTTUUN TAPAAN RETKI KALLION LAAVULLE. PAISTAMME MAKKARAA JA NAUTIMME VIIMEISESTÄ KERRASTA. HUOLTAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN. LÄHDEMME AJANOTTO RAKENNUKSELTA N KLO 18.30 KOHTI KALLION LAAVUA, HIIHTÄMÄLLÄKIN VOI VIELÄ KOITTAA TULLA, MUTTA KÄVELY ON VARMIN VAIHTOEHTO LAAVULLE SIIRTYMISEEN.

HOPEASOMPA HIIHTOJA EI OLE ENÄÄN 30.3 KESKIVIIKKONA, PALAUTTAKAA SEURAN TOIMISTOLLE HIIHTOPASSIT TÄYTETTYNÄ (9 MERKINTÄÄ RIITTÄÄ). JOS VIELÄ TAVOITEPALKINTONA OLLUTTA SUKSIPUSSIA EI OLE JOKU SAANUT, NIIN KYSYKÄÄ OHJAAJILTA MAANANTAINA. KAIKKI PASSIN PALAUTTANEET INNOKKAAT HIIHTÄJÄT PALKITAAN HUHTIKUUN LOPULLA OLEVASSA PÄÄTÖSTILAISUUDESSA, JOHON TULEE KUTSU ERIKSEEN.

SEURAVASTAAVA TANJA ON TULOSSA KERTOMAAN LAAVULLE MYÖS KPV RUNSAASTA HARRASTUSTARJONNASTA KESÄÄ KOHTI. MAANTIEJUOKSUT STARTTAA HETI KUN HIIHDOT PÄÄTTYY TEOLLISUUSALUEELLA PALOASEMAN TAKANA. SAMOIN ILTARASTI KAUSI PÖLÄHTÄÄ KAYNTIIN VAPUN TIENOILLA. HIIHTÄJÄN KANNATTAA HARRASTAA MONIPUOLISESTI ERILAJEJA. KAIKKI REIPPAASTI MUKAAN JUOKSUIHIN.

KESÄHARJOITUKSIA HIIHDON OSALTA EI AINAKAAN ENNEN KOULUJEN ALKUA JÄRJESTETÄ, MUTTA SYKSYLLÄ SITTEN TAAS ALOITAMME VALMISTAUTUMISEN SEURAAVAAN KAUTEEN.

HIIHTOJAOSTON PORUKKA HALUAA KIITTÄÄ KAIKKI HIIHTÄJIÄ JA HUOLTAJIA KULUNEESTA KAUDESTA !!!