Pihla Pulliainen Polar GB:n voittoon
HaulikkoJulkaistu: 28.05.2024 15.53

Viime viikonloppuna 25.-26.5. ammuttiin Orimattilassa tämän kevään ensimmäinen suuri kotimainen kilpailu Polar GB 2024. Seurastamme osallistui viikonlopun kilpailuihin 5 ampujaa.

Y16 sarjassa Kaustisen oma poika Aaro Peltoniemi ampui tasaiset sarjat molempina päivinä ja sijoittui sarjassaan hienosti podiumille sijalle 3. Aaron tulos oli 108 ja hän jäi vain kiekon verran toiseksi sijoittuneeseen Samuel Ruususeen. Kisan voitti järjestävän seuran Saku Tallgren tuloksella 112.

Aaro pronssikorokkeella

N20 sarjassa Kannuksen lahja KP-V:lle, Pihla Pulliainen, otti hienon voiton tasaisessa koitoksessa tuloksella 102. Kisan toiseksi sijoittui s-offien jälkeen OSU:n Jenna Riitala ja kolmanneksi MKMS:n Silja Nieminen. Pohjan-Veikkojen hienoa menestystä täydensi Nea Tastula viidennellä sijallaan.

Pihla Pulliainen, N20-sarjan ykkönen

Miesten yleinen sarja oli äärimmäisen tasainen peruskilpailusta lähtien. M-sarjan peruskilpailussa oli myös osallistuja seuramme väreissä. Juha Pulliaisen sijoitus tässä osanottajamäärältään runsaslukuisessa suurkilpailussa oli 20. Juhan tulos oli 92/125 jääden tyttärelleen ainoastaan 10 kiekkoa 😉

Y60 sarjassa kilpa-areenalle uskaltautui seurastamme Reijo Luomala. Reijon tulos 84/125 riitti tällä kertaa kolmanteen toista sijaan.

Tästä kaikki tulokset viikonlopulta >> PolarGP_2024_lopputulokset (1).pdf

Kilpailupaikalle oli uskaltautunut myös kova taustajoukko, joita ilman nämä ampujat eivät näin kovia tuloksia edes tekisi.

Kuvassa oikealla kurkistaa Juha Pulliainen, taustalla seisoo Toni Peltoniemi vierellään Mika Tastula.

Näiden kisojen jälkeen on hyvä hengähtää ja vähän talkoilla tulevan olympiatrap-radan merkeissä. Sen valmistuttua, alkaa KP-V:n ampujat olemaan leveällä rintamalla maamme kärkiampujia.. Näin uskotaan ja luotetaan tulevaan ja miksei myös ikäluokkalaisiinkin.

Uuden Olympiatrap-radan kiekonheittimien bunkkeri alkaa hahmottua pikku hiljaa ahkerien talkoolaisten voimin 💪

Nyt onkin sitten viikonloppuna juhlinnan ja ammunnasta rauhoittumisen aika. Valmistuneita ja valkolakin saaneita juhlitaan useassa ampumaurheilua harrastavassa kodissa. Oikein paljon onnea kaikille välitavoitteeseen päässeille: