Italian Lonatossa Juhalla ensimmäinen päivä takana
Ilma-aseetJulkaistu: 24.09.2021 16.01

Italian Lonatossa Juhalla ensimmäinen päivä takana

Juha Myllymäen ensimmäinen kisapäivä on takanapäin. Ammunta alkoi todella mallikkaasti Juhan pitäessä kärkipaikkaa 25 kiekon jälkeen, ammuttuaan tuosta määrästä 21 kiekkoa rikki. Toisena oli tässä vaiheessa hallitseva maaillmanmestari Oreste Lai (ITA).

Toinenkin sarja sujui osuvien tähtien alla, tosin yksi saviplätty pääsi karkaamaan enemmän kuin ensimmäisessä sarjassa. Tulos 20 oli kuitenkin erinomainen, tässä tasaisessa ja kovassa kilpailussa. Tämän toisen sarjan jälkeen Lai otti kärkipaikan ammuttuaan sarjaan 22 osumaa eli vain yksi kiekko erotti nämä kilpakumppanit ennen päivän viimeistä sarjaa.

Kolmanteen sarjaan lähdettäessä, oli aurinkokin tehnyt tehtäväänsä lämmittäen hengitysilmaa ja kisapaikalla kuumuus oli varmasti ihollakin tuntuva, toisin kuin täällä ruskan värittämässä pohjolassa. Liekö kuumuus tehnyt vaikutuksen "pohjoisen" poikaan, kun osumatarkkuus hieman putosi hienoista aamupäivän tuloksista. Tulos ei toki ollut huono, varsinkaan Tenojoen lohikiloina mitattuna, mutta tiukassa kisassa pienikin herpaantuminen antaa vastustajille mahdollisuuden yllättää, tosin väsyttämällä se ei tule onnistumaan, sen verran sisukas on tämä ampuja. Seitsemäntoista osumaa kahdestakymmenestäviidestä kiekosta on oiva tulos, mutta huomiselle jäi kuitenkin vielä hieman tehtävää ja kotikatsomossa jännitettävää. Sijoitus kolmantena riittäisi hienosti finaalipaikkaan, mutta takana vaanivat finaalipaikan metsästäjät ovat vain kiekon päässä ja finaalista ensimmäinen putoaja kahden kiekon päässä. Toisaalta peruskilpailun kakkospaikkaan on vain yhden kiekon matka. Kisan kärjessä on Oreste Lai, joka on nykäissyt 4 kiekon johdon toisena olevaan Kyproksen edustajaan.

Kruupakan ampumarata, eikäkö Lonato del Garda haulikkoammunnan pyhättö

Huomenna sitten peukutetaan aamu kymmenestä alkaen, kun kisa jatkuu vielä kahdella peruskilpailun sarjalla, ennen finaalia. Kaikki on vielä täysin avoinna ja oman liipasinsormen varassa! Positiivisella asenteella mennään!!

Tämän päivän tulokset ja huomiset "livetulokset" vieressä olevasta linkistä !! https://results.sius.com/ShootEvent.aspx?Champions...