Kultahippufinaaleista menestystä !
Julkaistu: 02.05.2022 13.55

Kaustisen Pohjan-Veikkojen ilmapistooliampujat menestyivät hienosti viikonloppuna ammutuissa kultahippufinaaleissa Härmässä. Kotiin tuomisina oli Kaustiselle 1 kulta, 1 pronssi sekä 1 joukkuekulta

10IT-sarjassa Jenna Teirikangas suoriutui ensimmäisessä kilpailussaan hienosti sijoittuen kuudenneksi tuloksella 157. Tulos oli todella hieno ja syksyn/kevään aikana tehty tiivis harjoittelu tuotti heti tulosta. Jennasta kuullaan vielä tulevina vuosina ammunnan saralla, sen verran vahvaa suorittamista ja harjoitteluintoa tytöllä näyttää olevan.

Jenna Teirikangas suorituksessaan, tukena ja huoltajana Aki Teirikangas

12VT-sarjassa Lauri Järvelä ampui lukemat 180, joka riitti tasaisessa kilpailussa hienosti kolmanteen sijaan. KP-V:n Joose Puumala oli kisan 5. (173) ja Frans Järvelä 8. (163). Tässä sarjassa Kaustisen pojat ottivat joukkuekultaa tuloksella 516 jättäen muut kauaksi taakseen. Tämä kolmikko tulee jatkossakin kilpailemaan keskenään ja muita vastaan, joka edesauttaa kehitystä eteenpäin, toki uusia haastajiakin omasta seurasta odotetaan mukaan.

12VT-sarjan mitalikolmikko oik. Lauri Järvelä

12 VT-sarjan voittoisa joukkue. Vas. Joose Puumala, Lauri Järvelä, Frans Järvelä

14VT-sarjassa Minka-Maria Puumala ampui uuden alue-ennätyksen 284 ja otti selvän voiton sarjassaan. Entinen ennätys, joka oli jo yleisessä sarjassa mainetta niittäneen Ella Hakalan nimissä, parani yhdellä pisteellä. Toiseksi ampui KA:n Saana Uitto 272 ja kolmanneksi ylsi VetU:n Panu Lappi tuloksella 262.

14 VT-sarjan mitalikolmikko. vas. Saana Uitto, Minka-Maria Puumala ja Panu Lappi

Ilma-ase ampujien pitkä- ja menestyksekäs kausi alkaa olla ohitse. Kauden aikana ampujat toivat useita SM- ja aluemestaruusmitaleja Kaustiselle. Korona-aika on jonkin verran veroittanut harrastajamääriä, jotka toivottavasti lähtevät uudelleen nousuun näiden menestysten myötä.