Ilma-ase ampujilla kultainen kauden avaus
Ilma-aseetJulkaistu: 10.10.2022 15.15

Ilma-ase ampujilla kultainen kauden avaus

KP-V:n ilma-ase ampujat aloittivat kautensa Ylivieskan Syys-ilma-asekisassa.

Kultahippu- ja juniorisarjoissa menestys oli jälleen huikaisevan ylivoimainen.

10IT sarjassa Jenna Teirikangas ampui voittoon tuloksella 146. Ensimmäisessä sarjassa oli hieman kilpailujännityksestä johtuvaa vapinaa, mutta toisessa tulos oli jo huomattavasti parempi. Akin ja Vilja-Alinan (puoliksi jo KP-V:n edustaja 😉 ) valmentama Jenna parantanee tulostaan jatkossa kun ensimmäiset kisajännitykset on nyt saatu purettua.

10IT-sarjan voittaja Jenna Akintytär Teirikangas

12VT sarjassa saatiin kaksoisvoitto seurallemme. Järvelän serkukset Frans ja Lauri ottivat tiukasti yhteen kisan voitosta ensimmäisestä laukauksesta lähtien. Ensimmäinen sarja molemmilla oli 83 osumaa. Toisessa sarjassa Frans pysyi rauhallisena, otti ammunnan hieman rauhallisemmin ja paremmalla sihdillä löi serkkupoikansa 90-75. Näin ollen Frans Järvelä avasi voitokkaasti kisakauden kovalla tuloksella 173. Laurille jäi varmasti vähän hampaankoloon ja täten jatkossa on odotettavissa tasaisia kisoja lisää. Seppo S on tehnyt hienoa työtä lasten lastensa kanssa. Vielä kun tähän sarjaan saadaan pari seuramme edustajaa lisää, on menestystä odotettavissa rutkasti.

Vas. voittaja Frans Mikanpoika Järvelä ja Lauri Timonpoika Järvelä

N18 sarjassa Minka-Maria Puumala ampui kärkisijalle tuloksella 522. Ylivoimaisen voiton takeena oli tasaiset sarjat, jotka vielä paranivat loppua kohden. Tulokset lienevät vielä paranevan, kun saa kilpailuja lisää alle. Lopussa Minkan tulosvastus taisi olla vain velipojan lyöminen, joka myös tällä kertaa onnistui.

Minka-Maria Katrin tytär Puumalan kilpailusarja

M18 sarjassa Peetu Puumala laittoi muille luun kurkkuun jo ensimmäisestä sarjasta lähtien. Kisan edetessä myös Peetun tulossarja parani, mutta kilpailujännitystä oli selvästi havaittavissa. Peetun tulos 515 on hänen uusi kilpailuennätyksensä, mutta huomattavasti alhaisempi kuin harjoitukset ovat antaneet odottaa. Ehkä myös hänen kohdallaan kilpailujen lisääntyminen syksyn aikana tuo tulosta myös pisteiden muodossa.

M18-sarjan ykkönen Peetu Pekanpoika Puumala

Seuraavat lähipaikkakunnalla olevat kisat järjestetään Kokkolassa 29.10.